Interieur

De trends in school meubilair op dit moment: originaliteit in vorm, praktische oplossingen en duurzame producten. Of het nu een aula, kantine, bijzondere locatie of zakelijke werkomgeving betreft, dat maakt niet uit. De meubels zijn te gebruiken als school meubilair, maar zijn ook uitermate geschikt voor in atria en openbare ruimtes.

Kerst Koopman Design kan zowel bestaande schetsen, als digitale ontwerpen omzetten naar een 3-dimensionaal eindproduct. Simpel, door het meubel op maat te snijden en af te werken met duurzame coating in iedere gewenste kleur.

STERK in vorm, LICHT in gebruik, DUURZAAM in afwerking!

Van origine is Kerst Koopman Design sterk in de productie van meubels, plantenbakken en extreme vormen voor openbare ruimten. Niet zo gek dat veel van de vaste klanten terug te vinden zijn bij innoverende projectinrichters en (interieur)architecten. Maar ook facilitaire diensten en directies van instellingen weten zelf de weg te vinden naar Kerst Koopman Design.

School meubilair Kennisnet

School meubilair Kennisnet

Meubilair op maat

Kerst Koopman Design verzorgt voor projectinrichters door heel Nederland in opdracht van¬†diverse grote scholengemeenschappen het school meubilair. Doorgaans zijn¬†dit opdrachtgevers die vragen om een degelijk product voor een zichtbare plek in een¬†openbare ruimte. Kerst Koopman Design ontwerpt zelf school meubilair maar kan ook bestaande idee√ęn en ontwerpen uitwerken en realiseren.

Bekijk de interieurprojecten in onze portfolio >>