MENU

KKD Updates

VACATURE – SPUITER

Geplaatst op maandag 13 september 2021

Wij zijn opzoek naar versterking! Ben jij de spuiter die wij zoeken? Klik hier om naar onze vacature te gaan en neem contact met ons op!

Lees meer ➝
EPS beton bekisting

EPS beton bekisting

Geplaatst op donderdag 9 april 2020

In opdracht van Visser & Smit Bouw hebben we een grote EPS beton bekisting mogen maken. Voor een project had de klant grote halve cirkels, met verschillende uitsparingen, nodig. Het gehele element is 700 cm breed en 130 cm hoog. Deze is opgebouwd uit verschillende, op maat gesneden, blokken van EPS 60.Na het opbouwen van […]

Lees meer ➝
Grote kunststof letters

3D letters

Geplaatst op donderdag 20 februari 2020

In opdracht van Van Ekeren Kuiper hebben wij grote kunststof 3D letters mogen leveren. De letters zijn een meter hoog en voorzien van ons KKD kunststof coating. Klik hier voor meer informatie en foto’s van dit project. Ben jij ook opzoek naar grote 3D letters voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Lees meer ➝
Beurs objecten Amsterdam Rai

Evenement Amsterdam RAI

Geplaatst op maandag 17 februari 2020

Voor een groot evenement mochten wij het podium van de Amsterdam RAI en alle congreszalen aankleden met kleine en grote vormen. Deze vormen zijn gesneden aan de hand van de huisstijl van de klant. Klik hier voor meer foto’s en informatie betreft dit project. Ben jij ook opzoek naar vormen die tijdens een evenement ingezet […]

Lees meer ➝
Lichtgewicht kunststof pianobar

Lichtgewicht pianobar

Geplaatst op zaterdag 15 februari 2020

We kregen de vraag van Grandpianobar of wij een lichtgewicht pianobar konden maken. Natuurlijk kunnen we dit en hebben we er een schitterende pianobar van gemaakt. Klik hier voor meer informatie en foto’s van dit project. Ben je ook opzoek naar een lichtgewicht object? Neem dan contact met ons op.

Lees meer ➝
KKD schoolmeubels

KKD Schoolmeubels

Geplaatst op vrijdag 14 februari 2020

Voor de school Boslust te Ommen hebben we deze KKD schoolmeubels gemaakt. De meubels zijn ontworpen aan de hand van het logo van de school.  Klik hier voor meer informatie en foto’s van dit project. Ben jij ook opzoek naar meubels in een unieke vorm? Neem dan contact met ons op.

Lees meer ➝
DJ-booth tante Rikie Zwarte Cross

Opbouw Zwarte Cross

Geplaatst op maandag 10 juli 2017

Opbouw Zwarte Cross Hierbij een filmpje van de opbouw tijdens de Zwarte Cross De Zwarte Cross is het grootste festival in Nederland en wordt gehouden in de Achterhoek. Naast festivals maken wij ook objecten voor andere evenementen. Nieuwsgierig?? Neem contact met ons op om te horen wat we voor u kunnen betekenen.

Lees meer ➝