DJ-booth tante Rikie Zwarte Cross

KKD maakt Tante Rikie DJ-booth voor de Zwarte Cross

Tijdens deze editie van de Zwarte Cross, is de Tante Rikie DJ-booth één van de grote publiekstrekkers. Het object van 5,5 bij 5,5 meter is geheel gemaakt uit EPS, een hoogwaardige kwaliteit piepschuim. Jonge onderneming KKD uit IJlst maakte het gezicht van Tante Rikie uit maar liefst 150 onderdelen.

Om het gezicht van Tante Rikie te kunnen maken, werden eerst alle 150 onderdelen apart van elkaar uitgesneden uit EPS. Tweede stap was het aan elkaar lijmen van alle onderdelen, zodat er een grote 3D-vorm ontstond. Eenmaal in elkaar, werd het object weer in zes delen gesneden waarna het werd voorzien van een hotspray kunststof coating. Op het festivalterrein werden alle zes onderdelen met elkaar verbonden op 6 meter hoogte.

 

Tijdens de Zwarte Cross, het grootste festival van Nederland dat vorig jaar maar liefst 197.450 bezoekers trok, hangt het gezicht van Tante Rikie als DJ-booth bij ‘De Dansvloer’. Op het object wordt onder andere het gezicht van Tante Rikie geprojecteerd. De Tante Rikie DJ-booth verwelkomt dit jaar onder andere The Partysquad en Juan Sanchez.

Bekijk ons portfolio voor meer foto’s.