Piepschuim letters en logo’s

Reclame met piepschuim letters en logo’s is OPVALLEN!

En dat doe je extra met grote zichtbare piepschuim letters en logo’s op belangrijke locaties. Piepschuim elementen op maat bieden hier zeer veel mogelijkheden.
Wat te denken van een mega groot ‘Blow up’ of een 3D piepschuim logo in de juiste kleuren, een eenvoudig te verplaatsen stand, promotiemateriaal of reclamezuil.
De mogelijkheden zijn legio bij Kerst Koopman Design.

Snel, lichte, betaalbare reclame.

Piepschuim logo 100 NL

Piepschuim logo 100 NL

Letters en logo’s

Kerst Koopman Design hanteert een snelle methode voor het maken van (levens)grote piepschuim letters en logo’s in ieder gewenst formaat, kleur of afwerking. Naast licht en gebruiksvriendelijk is het materiaal zelfdovend in geval van brand, hierdoor uitermate geschikt voor reclame en standbouw. Met een polyurea hotspray coating wordt het object nog duurzamer en extra sterk in (her)gebruik.

1-Piepschuim letters in coating

Piepschuimletters.nl

Naast het ontwikkelen van de grote piepschuim objecten, produceren wij ook piepschuim letters en logo’s. Het bedrijf wat hieraan is gekoppeld is Piepschuimletters.nl. Dit voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Of het nu gaat om een piepschuim letters en logo’s of het leveren van grote opvallende piepschuim letters of objecten voor een evenement, bij ons is het allemaal mogelijk. Daarbij bieden we de letters in alle mogelijke kleuren met een door u gewenst lettertype.

Neem een kijkje op de site voor meer informatie.

Bekijk de reclame projecten in onze portfolio >>